Contact – Klantenservice – Over ons

Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

De SchoonmaakWinkel

Search

LowPressureWash.nl

Low Pressure Washing is een reinigingstechniek om exterieur delen van woningen, bedrijfspanden, winkelcentrums, patio`s, steenwerken, monumenten betonranden en houtwerken zeer eenvoudig schoon te maken. Ook wel softwash genoemd.

Door zijn unieke reinigings-prestaties heeft deze technologie zich de afgelopen jaren al bewezen.

Bij Low Pressure Washing is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën welke eenvoudig vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct reinigt. Tevens doodt het alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Deze (reinigings) middelen hebben een speciale formule om organische aantastingen en vervuiling te behandelen en de bron ervan te doden.

Low Pressure Washing verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft 4 tot 6 keer langer zichtbaar! Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan alleen reinigen. Zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongedierte bestrijding.

Het object vervolgens neutraliseren met een final wash; een proces om de bijtende middelen te neutraliseren. Door deze met water af te spuiten activeer je het beschermproces van de oppervlakken. Tevens is deze methode ook voor het behoud van pompen, haspels, slangen e.d.

Dit proces wordt ook vaak toegepast in Truckwashes om het voertuig tegen corrosie te beschermen wanneer het vaak in contact komt met sterke ontvetters en reinigers.

door met lage druk en water de dakpannen af te spuiten, reinig je de dakpannen snel en effectief zonder schade. Hiermee activeer je het beschermingsproces en blijft organische vervuiling voor lange duur weg !

Deze revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen, een geheel nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is hogedruk reiniging slechts een oppervlakkige (waarneembare) reiniging waarbij de organismen min of meer ‘geschoren’ worden. Zodoende worden de groeimogelijkheden voor nieuwe aangroei verhoogd. Als de organismen niet gedood worden, groeit het sneller dan voorheen weer aan. Als het ware worden de organismen dan gevoed door het water. Een systeem van DeSchoonmaakWinkel.nl is alleen daarom al zinvol; de organismen worden tot op de wortel gedood. Nieuwe aangroei van het organisme is dan ook alleen nieuwe aangroei zoals deze ontstond na de nieuwbouw van uw pand.

Belangrijk is aandachtspunten voor details; dakgoten dienen mee genomen te worden. Ook is het mogelijk de extreme vervuiling of de gebruikte producten terug op te vangen in een lege tank, opvangkussen of ibc container voor re-use van producten

Voordelen Low Pressure Wash;

  • Verhoogt de waarde van uw onroerend goed
  • verhoogt de algemene indruk van uw woning of pand
  • lagere energiekosten
  • behandelen is voordeliger dan vervangen
  • organisme, ongedierte, wortels, korstmos en andere vervuilingen effectief gereinigd en ontsmet oppervlak
  • 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
  • ecologisch verantwoord en veilig
  • lagere onderhoudskosten
  • milieu bewuste reiniging

Alle benodigdheden om milieuvriendelijk te kunnen schoonmaken, vindt u in onze webshop. Er zijn verschillende pompen en aandrijvingen te verkrijgen zodat u voor elke klus een geschikt systeem kunt vinden. Verder kunt u werkslangen bestellen om het systeem compleet te maken. Ook aan het vervoer is natuurlijk gedacht. Informeer voor het bestellen van een aanhanger op maat.

 

Membraanpompen worden voornamelijk gebruikt in de landbouw voor sproei- en onkruidbestrijding en voor de behandeling van boomgaarden, wijngaarden en olijfgaarden. Membraanpompen behoren tot de categorie van volumetrische pompen met positieve verplaatsing, die de afwisselende variaties van het volume van een kamer (expansie en krimp) benutten om onevenwichtigheden in druk te genereren en aanleiding te geven tot het pompen van de vloeistof.

Membraanpompen zijn onderverdeeld in:

Lagedrukpompen: tot 20 bar
ze zijn bedoeld voor toepassing op boomspuiten voor de behandeling van vollegrondsgewassen: granen, tomaten en groenten.
Hogedrukpompen: tussen 30 en 50 bar
ze worden gebruikt op verstuivers voor de behandeling van wijngaarden, boomgaarden en olijfgaarden.

De belangrijkste voordelen van het gebruik van membraanpompen in de landbouw zijn: uitstekende priming en zelfaanzuigend vermogen, goed droogloopvermogen en mechanisch-chemische weerstand en weerstand tegen chemicaliën.

Voor advies over membraanpompen helpen wij u graag op weg, ook voor de landbouwsector !