Contact – Klantenservice – Over ons

Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

De SchoonmaakWinkel

Search

Filiaal BELGIË

Ons nieuwe adres is gelegen op het bedrijventerrein de witte molen; 9de liniestraat 23 E , 3200 Aarschot.

LET OP !!! Osmose water tanken in Aarschot is 24/7 beschikbaar dag & nacht

Wij zien u graag terug in onze nieuwe vestiging

 

Het nieuwe bedrijvenpark situeert zich op een toplocatie, vlakbij Shopping Witte Molen met trekpleisters als Action, Albert Heijn, Gamma en goed bereikbaar via de op- en afritten van de E314. Het bedrijvenpark zal ook zichtbaar zijn vanop de Ring rond Aarschot.

Centrale ligging

Witte Molen is gemakkelijk bereikbaar, aan de kruising van de Ring rond Aarschot, de Herseltsesteenweg en de Liersesteenweg. De centrale locatie is een grote troef, want Vlaamse economische centra zoals Leuven, Brussel, Mechelen en Geel liggen op minder dan 30 km van de Witte Molen.

In onze webshop stelt u eenvoudig uw systeem samen, van watertanks tot telescoopstelen, pompen, slangen, haspels en nog veel meer.

Op aanvraag leveren wij ook maatwerk af voor inbouw of opbouw.

Osmosewater is zeer geschikt voor het reinigen van glas, kunststof, trespa, hout, aluminium, metalen, natuursteen, zonnepanelen

Alle benodigdheden voor het werken met osmosewater kunt u eenvoudig terugvinden in onze winkel 

Een leverancier die u adviseert met een hoogwaardig assortiment in hygiëne-artikelen, papier, schoonmaakartikelen, ramenwassersbenodigdheden en nog veel meer !

OSMOSEVERKOOP.BE ———— OSMOSEKONING.BE

Osmose water tanken in België was nog nooit zo makkelijk, wij zullen hierbij ook RuitenWassersPassen gaan verstrekken met digitale inzage via App & computer.Ook is het mogelijk om met bankpassen te betalen.

U betaalt per 115 liter € 5.50 ex btw.

Bij afname van een RuitenWassersPas krijgt u van DeSchoonmaakWinkel.Be éénmalig een tegoed CADEAU naast u saldo op de pas ! Hiermee kunt al direct aan de slag met de hoogste kwaliteit osmosewater.

 Direct inzicht wat uw tegoed bedraagtper APP via telefoon
– Via app of internet eenvoudig uw tegoed opwaarderen.
– Eenvoudig uw inzichten bekijken en digitaal beheren
– Middelgrote bedrijven tot grote bedrijven meerdere passen biedt direct inzicht zonder administratieve rompslomp
– Ruitenwasserspas kan ongelimiteerd contactloos pinnen in tegenstelling tot bankpassen.

– Contactloos water afnemen zonder storingen of haperingen

Voorbeeld APP gebruik

Groothandel voor kuismiddelen: makkelijk besteld!

Alle kuismiddelen om uw bedrijfsruimte of huis te kuisen bestelt u vanaf nu gemakkelijk online bij onze groothandel. Als schoonmaakwinkel kunnen wij u garanderen van hoge kwaliteit kuismiddelen. Daarbij kunt u veel kuisproducten in grote hoeveelheden bestellen waardoor u een stuk goedkoper uit bent. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor kuismiddelen maar ook voor een veilige werkomgeving tijdens het kuisen. Heeft u al tussen onze veiligheidsartikelen gekeken? U vindt daar alle materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor een veilige werkomgeving. Bekijk onze webshop voor kuismiddelen, materialen of sponzen en heb de producten morgen al in huis!